Voor u als ondernemer is social media erg belangrijk, maar waarom? Tegenwoordig zijn het niet alleen de jongeren die gebruik maken van social media maar je ziet een verruiming van de doelgroep.
Er zijn diverse social media beschikbaar om met uw bedrijf te worden gezien. Zo weten wij, en kunnen u hierin ondersteunen. Ook kunnen wij met u een plan opzetten om vaker, goedkoop en zelfs gratis gezien te worden!

U hoeft zich geen zorgen te maken, mooie plaatjes, logo's en andere zaken passen wij voor u aan. Uw account op de social media word geheel naar eigen wens ingevuld en aangepast aan uw huisstijl, zo valt u op voor jong en oud.

Wanneer u gebruik maakt van drukwerk, visite kaartjes e.d. die u bij ons laat ontwerpen kunnen wij ervoor zorgen dat hierop QR-codes komen om uw potentiële klant te verwijzen naar uw website en/of social media pagina.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, of maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te vergelijken met onze diensten. De koffie staat voor u klaar!

 


Geen producten aanwezig